replica-tag-heuer

Replica Tag Heuer F1 rijden het veld Serie C Luo limited edition horloges

Er is geen twijfel de beste show toonhoogte, C Lo stijl, ter ere van de Golden Globe-derde onderhouden, Replica TAG Heuer gestart met een speciale avant-garde Terwijl groen chronograaf. De matte zwarte behuizing geeft dit horloges buitengewoon introvert karakter, zwart en groen en wit NAVO bandje dus kijk de hele kleur als de kleur is nog steeds overhangen.
replica-tag-heuer-1
Tabel 42 mm kast materiaal wordt bekleed met een zwarte titaancarbide massief staal, antislijtage stijf gemaakt. Met een stopwatch snelheidsmeterschaal uitsteeksels bekleed met titanium carbide coating op alle zwarte omlijsting, terwijl opvallende stereoscopische projecties, verlenen het uiterlijk van de letter van het uurwerk. NAVO inspiratie rechtstreeks uit de nylon band band wordt gebruikt door het Britse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog, kan zeer flexibel, iedereen comfortabel gedragen worden. Kleur band met dezelfde kleur schijf, de hele tafel ziet er natuurlijk uit harmonie.
replica-tag-heuer-2
De precisie chronograaf tot 0,1 seconden, is de lezing die op een kleine teller bij 6:00. 9 minutenteller uur, 3 uur positie van de huidige tweede timing plaat above “CR7” white Font afgebeeld – CR voorstelt C Lo droeg hij Jersey aantal is 7. De drie platen zijn klein timing scroll onderkant patroon dat elegant zwart en zwart geruite aanvullen grote wijzerplaat, met veel meer van de groene schijf met ingenieuze uiterlijk.
replica-tag-heuer-3
Table bottom spin-on design, tot 200 meter waterdiepte. 5040.D uitgerust met interne quartz chronograaf uurwerk, superieure prestaties, de productiekosten te verlagen, waardoor het horloges verkoopprijs is niet hoog, slechts 11.250 yuan.
replica-tag-heuer-4
Horloge-industrie legende, nu vergezeld van C Lo bezoeken Tiger horlogemaker replica TAG Heuer kijken als Mr. Beaver voorzitter van Hublot. Tiger in termen van TAG Heuer, C Luo prestaties op het veld met de uitoefening van het merk “de uitdaging, self-prestatie” match, dus in het bijzonder op te bouwen Hoewel deze limited edition te kijken om hulde te brengen aan de C Luo actieve voetballer.

Samenvatting: Als een merk ambassadeur van TAG Heuer Tiger C Luo bloeiende niet alleen persoonlijk, meer een limited edition replica horloges met zijn naam, zo hield van zijn fans kunnen groene stijl te kopen om te dragen. Dit horloges merk in prijs gelanceerd niet te veel te verhogen, gaat de openbare route, zodat de meeste mensen kunnen hebben, een heel goede trouw. Momenteel is deze limiet van het aantal tafel geen aankondiging, mijn visie is om de consumptie te bevorderen, zodat we vroeg te kopen, horloges Hoewel dit de toonhoogte of goede resultaten geboekt, moeten we een uitbarsting van de markt de prestaties hebben gezien vertegenwoordigt.

Geef een reactie