replica-breitling

Meter serie dragen het statief wanneer u kijken replica Breitling duwen twee nieuwe luchtvaart

De nieuwe interpretatie van de legendarische merk replica Breitling horloges Navitimer, gestart met een sterke twee dragen het statief als een Breitling chronograaf op het gebied van de luchtvaart glorierijke annalen van het schrijven van een nieuw hoofdstuk. Breitling exclusieve klassieke luchtvaart chronograaf met een nieuw design, groter formaat diameter tafel, een ander heeft een nieuwe revolutionaire features uitzonderlijke handige reis editie horloges toegevoegd. Twee nieuwe horloges zijn voorzien door de Zwitserse officiële Observatory gecertificeerd (C.O.S.C) prestaties Breitling self-beweging.

In 1952, Breitling geïntroduceerd speciaal voor piloten en andere luchtvaart professionals ontworpen “pols instrument” – Aviation Chronograaf (Navitimer). De beroemde Breitling chronograaf met de originele cirkelvormige vlucht slider kan omgaan met de luchtvaart vereist tijdens diverse berekeningen, op hetzelfde moment elegantie met innovatieve, high-tech gevoel voor stijl, werd al snel de meest iconische Breitling te kijken, door de ventilator luchtvaart favoriet, het is prachtig, pols collectie geselecteerd investering. Breitling Chronograph Aviation continue productie sinds haar oprichting meer dan 60 jaar, is uitgegroeid tot ’s werelds oudste mechanische chronograaf in de legendarische productie, het verdragen, waardig van een van de tien klassieke horloges van de 20e eeuw.

replica-breitling-1
Breitling Chronograph 46 luchtvaart horloges (Navitimer 46 mm)

Buitengewone interpretatie van de legendarische horloges

De nieuwe dimensie, een nieuw invloed: klassieke replica Breitling Chronograph Luchtvaart (Navitimer) is nu een bijzondere sfeer van 46 mm diameter nieuwe show –XL XL is ontworpen om zowel de leesbaarheid van de data dial te optimaliseren, maar ook gewezen op de ontwerp originaliteit, sterk verbeteren van haar aanwezigheid in de pols. Tabel diameter groter ook zo kijken naar de beroemde zwarte wijzerplaat steeds glitz, dial schaal op de zilveren chassis met extreem fijne “épargne” proces te creëren, waarin een ongeëvenaarde helderheid en leesbaarheid. Breitling Chronograph 46 luchtvaart horloges (Navitimer 46 mm) en een andere optionele blauwe wijzerplaat, met een cumulatieve timer tussen dezelfde kleur, prachtige interpretatie pols blauwe hemel. Door het transparante saffier substraat, precisie-operatie maakte Breitling 01 beweging oogopslag.

replica-breitling-2

Hoewel dit misschien wel ’s werelds meest prominente zelfopwindende chronograaf uurwerk volledig Breitling chronometer in het centrum van onderzoek en productie, en heeft een Zwitserse officiële Observatory gecertificeerd (COSC) – Dit is de hoogste vertegenwoordiger van accurate en betrouwbare referentie, alleen in overeenstemming met de internationale normen het ontwikkelen van certificering. De nieuwe uurwerk of optionele roestvrij stalen armband kalf / krokodil lederen band, terwijl het aanbieden van een beperkte 200 Zwarte plaat rood goud versie, aandacht voor de buitengewone moed en goede smaak.

replica-breitling-3
Breitling zendtijd World Time horloges (Navitimer GMT)

Ace vliegen over tijdzones

Breitling Chronograph Aviation heeft altijd de wereld geweest, klaar om op te stijgen, zonder twijfel de meest betrouwbare partner Windrider vlucht. De nieuwe Breitling zendtijd World Time horloges (Navitimer GMT) lanceren nogmaals bevestigd dat de missie: Breitling vet innovatie, de geest van de connotatie van de perfecte integratie in de wereldeconomie reiziger, deze nieuwe uurwerk. Replica Horloges bieden de drager met een handige operationele ervaring, de praktische allemaal uitgerust met een super innovatieve dubbele kroon op de tijdzone systeem aan te passen gemaakt Breitling B04 beweging drive, een glimp van de precieze werking door het transparante saffier substraat. Drager gewoon trek de kroon vooruit of achteruit rotatie, die uurbasis zal snel het uur en de datum om de tijd te reizen zone acties aan te passen met behoud van een 24-uur per dag thuis time weergave van het systeem kan worden, maar had geen invloed op de minute reizen tijd . Bijzondere sfeer van 48 mm diameter tafel, oversized roestvrijstalen behuizing zorgt voor een optimale leesbaarheid als een dashboard-achtige. De nieuwe uurwerk beschikt over twee optionele dial – een klassieke zwarte wijzerplaat met zilverkleurige wijzerplaat chronograaf of vol zilver modellen, ook bijpassende roestvrij stalen armband of kalf / krokodil lederen band. Een andere limited edition 200 Zwarte plaat rood goud versie is optioneel.

Geef een reactie