replica-rolex

Loopgraaf? ? Ho! ! Rolex merk blijvende drie magische wapens

Pakket kinderen! Brother aanbevolen aan de tafel. Grote tienduizenden dollars. Je weet dat ik ben een persoon als single-mindedness, de tafel …… “fat broer Mike zweeg, haalde diep een sigaret, zei toen:” Ik zou dragen voor een mensenleven. “Hij staarde in de verte, het lampje naast de ogen tonen een spoor van verdriet.

“Rolex het dan!” Antwoordde ik zonder na te denken.

“Je zus! Wat voor soort positieve zaak, gij hebt Mij te raden dit drietal parvenu gedragen tafel, je broer is een zachtaardige man!” Broeder Lee speels sigarettenpeuken op de grond, de elegante slippers uitgeroeid, en draaide zich om verder te gaan lijn en touw om te gaan. Taille vet trillen met het tempo, een wolk geen rekening ……
replica-rolex-4
Ik maakte de opening van een dialoog rond een veel kinderen kijken kring van mensen naar schatting hebben ondervonden, de Rolex merk reputatie en het imago in Quanliquanwai vertoont twee verschillende richtingen, de reden is er geen vergelijking met de officiële verklaring, ik ondersteun speculeren als volgt:

Sinds de hervorming en openstelling, sommige mensen rijk eerst omhoog. Onder hen een aantal mensen die zich bezighouden met collectieve economische tijden mensen veracht door “speculatief” gedrag, in combinatie met het algemene niveau van het onderwijs is niet hoog en de collectieve gewoonten van deze mensen door het publiek als een “big shots”, “nouveau riche “en andere titels, hoeveel van deze worden genoemd met enkele denigrerende, die geen cultuur, lage kwaliteit, slechte kwaliteit, slechte licht de rest van het geld en andere negatieve indruk bevat.

De rijke verbruikt. In het tijdperk van materiële schaarste, heeft China een nieuwe replica Rolex ingevoerd als de eerdere senior horlogemerk, natuurlijk werd het doelwit rijke mensen kopen Rolex-horloges, in het bijzonder haar gouden horloge is dus de ‘nouveau riche’ exclusieve leveringen worden. In dezelfde periode die bekend staat als de ‘nouveau riche’ label evenals de Mercedes-Benz auto’s en mobiele telefoons. Daarnaast acht Rolex 1990 gangsterfilm verschijning rate hoog is, gezien “Young and Dangerous” vrienden herinner me dat er meer dan één keer verscheen Rolex figuur. Zo is in de harten van de Rolex synoniem met “nouveau riche” en “triade” geworden, veel mensen hebben een gevoel zelfs zo de Rolex onverklaarbare afschuw.

Vandaag is de “nouveau riche” werd omgedoopt tot “tiran”, de mobiele telefoon is een noodzaak geworden, heeft Mercedes-Benz grotendeels uit de laatste indruk, behalve in het publieke oog Rolex “uitbraak” is nog steeds. Ik denk dat dit en branding, horloges, kleine openbare consumptie zijn niet los van elkaar.

Dan is de gemiddelde consument, dan is de andere kant, beoefenaars en tafel fans kijken deze kleine groep, Rolex replica omgevormd tot de meest waard om te kopen van het merk, zelfs niet één. De vorming van dit concept en veel opinieleiders uiten steun bezel zijn niet los van elkaar, maar hun kwaliteit Rolex horloges geef nooit supporters viel gezicht kind. Een vriend zei: “Taxi Driver mankracht in Hong Kong samen Rolex!” Ik speelde een paar keer auto in Hong Kong, ik heb nog nooit gezien dat de chauffeurs dragen van een Rolex, maar Hong Kong films in de Rolex verschijning tarief bevestigt ook zijn uitstekende in Hong Kong marktprestaties, immers, de kunst komt ook uit het leven dan het leven. Dus uiteindelijk is er niets magisch Rolex? Wat zijn haar speciale vaardigheid? Wat ze met succes moordenaar is? Hier zal ik valse op de echte, kosten opzij te vermijden, Rolex onderneming een lijst van de drie magische wapens in mijn hart.

● drie magische wapens van Rolex – Oyster geval
replica-rolex-1
Water is ongetwijfeld een moordenaar horloge, horloge merk zowel in termen van alles doen om een veel mankracht en middelen te zetten. Rolex bedacht een uitstekende waterdichte constructie in 1926 – Oyster geval. Deze hoes is gemaakt met geïntegreerde draaien (de eerste lippen worden gelast het geval is), zodat de structuur is robuuster dan het andere geval eerder. Terwijl de meest toegankelijke waterdamp en bodem kroon met schroef vergrendeling, zodat de hele tafel met waterdichte schort heeft een zeer hoge waterbestendigheid.

Rolex de huidige prestatie is de status van een vrouwelijke zwemmer uit het Verenigd Koninkrijk, in 1927, Mercedes Judith Glazer het dragen van een Rolex Oyster horloge, duurde 10 uur met succes stak het Engels Kanaal, kijk intact. Sinds het begin, Rolex begon beroemd.
replica-rolex-2
Oyster replica rolex horloges vroeg te wijten acryl kristallen saffier of de achterkant van de voorste en achterste puilen (ook wel bubble back), en de zee ziet eruit als oesters, oesters hebben een sterke functies, dus om Oyster naam. Modern Rolex, meer en meer “platte”, maar het is waterdicht en technologie sterk verbeterd, ook wel Oyster horloge gebruikt vandaag. Anekdotisch geval Rolex Oyster kan worden onderworpen aan een aantal malen vervorming, hoewel ik weet niet waar en onwaar, maar maakte Rolex anti Naicao kwaliteiten zijn unaniem erkend. Naar verluidt Rolex horloges reparatie slecht zijn meer dan het dragen van slecht, dit anekdotische moeilijk te traceren, maar het is zeker dat zolang te handhaven normale slijtage, 3–5-jaar garantie beweging, het dragen van een Rolex meesterwerken zijn niet eens een leven kwesties.
replica-rolex-3

Geef een reactie