Replica-Breitling-Chronoliner-

Goedkope Replica Horloges Breitling Chronoliner

Replica-Breitling-Chronoliner-

Iedereen hield niet van de uitstraling van de Goedkope Replica Horloges Breitling Chronoliner. Dat is geweldig. Niet iedereen is een fan van Breitling, maar ik zal zeggen dat de meest praktische tijd dat ik vind dat mensen met Breitling horloges, hoe meer ze worden fans. Persoonlijk was ik niet een grote fan van Breitling aanvankelijk – maar na genoeg tijd doorbrengen met hun producten, ik ben het volledig begrijpen waarom het merk is zo succesvol is. Je kunt het niet eens als je wilt, maar ik hou echt wat het merk is, ook al zijn sommige van hun producten zijn zeer vergelijkbaar met elkaar en er zijn producten in hun collectie, die ik persoonlijk te dragen.

Hands-on, heeft de Replica Horloges Breitling Chronoliner niet teleurstellen. Binnen het horloge is een Breitling Caliber 24, dat is gewoon hun manier om te zeggen een Zwitsers ETA Valjoux 7754 automatische chronograaf. Dit is de beroemde Valjoux 7750 met een hand GMT module, die extra functionaliteit te bellen toevoegt. Dus je hebt de tijd, de 12-uurs chronograaf, datum en de GMT hand voor een tweede tijdzone. Meer nog, kunt u drie tijdzones volgen omdat naast besteed aan een schaal 24 uur op de wijzerplaat, is er ook een draaibare ring gedurende 24 uur.

De bezel, zwarte keramische, voelt glad en zo robuust als replica Breitling metalen bril. De nummers op de bezel zijn geschilderd in een crème kleur om de kleur van Lume op de handen en uur markers te passen, en het afdrukken is zeer leesbaar. Turn telescoop voelt veilig, en omdat het materiaal keramiek, weet je dat het zal geen krassen en slijtage van de metaal gemaakt in de tijd. Breitling replica horloges of een subtiele toevoeging, ik denk dat het tijd is voor Breitling beginnen met het toevoegen keramiek als materiaal keuze voor hun uurwerken, gezien de extreme populariteit van keramiek en de voordelen op het metaal in sommige gebieden. Keramiek is geen vervanging voor metaal helemaal, maar in de juiste omstandigheden, kan het waarde en duurzaamheid toe te voegen.

Geef een reactie